MAKEIT 2022

1. - 2. JUNIJ 2023, Kongresni center Portus, Portorož

Se vidimo junija. Spremljajte nas na LinkedIn in se prijavite na naše novice!

PRIJAVA NA KONFERENCO

Urnik se še dopolnjuje in se spreminja, sledite mu lahko tukaj.

Iščemo pokrovitelje, ki želijo sodelovati z nami.

O konferenci MAKEIT SIOUG 2023

Korenine konference MakeIT SIOUG 2023 segajo daleč nazaj v leto 1996, ko je bila organizirana prva konferenca SIOUG. Od takrat se je zvrstilo mnogo odličnih domačih in tujih predavateljev, zamenjalo se je kar nekaj lokacij. Od Portoroškega Bernardina, do Ljubljane in spet nazaj v Portorož - kongresni center Portus, ki je dom konference zadnjih nekaj let.


Spremembe so stalnica v IKT industriji, tako tudi mi v želji po čimvečjem fokusu spreminjamo format oziroma se vračamo nazaj h koreninam. Letošnja konferenca bo tako nekoliko drugačna od tiste, ki smo je vajeni. V istih prostorih in ob istem času bosta potekali dve konferenci: MakeIT SIOUG 2023, ki je namenjena vsebini povezani z Oracle in JCON OpenBlend Slovenia 2023, namenjena vsebini, povezani z Javo.


Naša filozofija ostaja enaka, to je povezovati ljudi, jih oplemenititi z znanjem in deljenjem izkušenj.

peple scale


2

DNI

30+

PREDAVATELJEV

200+

UDELEŽENCEV

Pokrovitelji konference MakeIT SIOUG 2023

Vsem pokroviteljem se zahvaljujemo za njihovo izjemno podporo!
 
Logo II Logo II Logo ILogo II

 

 

Medijski pokrovitelji

 

  
 Logo VIII 
 

Pokrovitelj dobrega počutja

 

  
 Logo VIII 
 
Pridobite si kopijo pokroviteljskih paketov.

Lokacija

Kongresni center Portus, Hotel Slovenija

Mind Hotel Slovenija, Obala 33, Portorož

Konferenca MakeIT SIOUG 2023 bo potekala 1. in 2. junija v Portorožu. Vreme v juniju omogoča edinstvena doživetja v priobalnem turističnem kraju na severni obali Piranskega zaliva.

Oddaljenost od večjih mest in letališč:
Letališče Benetke(190 km)
Letališče Ljubljana (140 km)
Ljubljana (120 km)
Maribor (250 km)
Trst (35 km)

F.A.Q. Zakaj na konferenco?

Izobraževanje - učite se od najboljši strokovnjakov..

Ne glede na to, ali želite nadgraditi svoje znanje, ali pa ste šele začetniki, vam ponujamo odlično priložnost za učenje od najboljših strokovnjakov!

Predavatelji - svetovno znani predavatelji na enem mestu.

Več kot 40 vrhunskih predavateljev, ki sodelujejo tudi na največjih konferencah po svetu. Večina od njih ima naziv Oracle ACE director, Java champion, so strokovnjaki na svoje področju, mnogi od njih pa so avtorji/so-avtorji številnih knjig. Večina med njimi tesno sodeluje pri specifikacijah, implementaciji v podjetjih kot so Oracle, Red Hat, AWS, ...

Povezovanje - razširite svojo mrežo poznanstev.

Izkoristite priložnost za spoznavanje, druženje in osebna srečanja z ljudmi, ki imajo podobne interese ter tako razširite svojo mrežo poznanstev.

Odgovori strokovnjakov - olajšajte si delo.

Dobite odgovore na številna vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Predavanja in sproščeno vzdušje med odmori ter na večernem dogodku so najboljša priložnost, da s pomočjo izkušenih strokovnjakov pridete do najbolj učinkovitih rešitev.

Izkušnje uporabnikov - novi ideje za dodaten delovni zagon.

Odidite s konference polni novih idej in delovnega zagona. Zagotavljamo vam, da boste navdušeni nad številnimi novostmi iz IT sveta.

Prihranite - izkoristite popust na zgodnjo prijavo.

Izkoristite popust na zgodnjo prijavo in skupinske registracije. Ko vzamemo v zakup širok spekter predavanj in zavidljiv seznam predavateljev, je cena izjemno ugodna. Cena pa bo postala še nižja, ko bomo zraven upoštevali še vse ustrezne popuste in ugodnosti zgodnje prijave in skupinske registracije.